Århus Elite
Aarhus Elite +45 89386000

Aktionærklubben er et tilbud til alle Aarhus Elite/AGF's mere end 11.000 navnenoterede aktionærer. Her kan du finde informationer om eksempelvis generalforsamlinger og særlige aktionærtilbud samt tilmelde og framelde dig vores mailservice. Aktionærklubben giver dig også mulighed for online at bestille adgangskort og afgive fuldmagt til generalforsamlingen.

For at du kan få fuldt udbytte af Aktionærklubben, herunder gøre brug af særlige tilbud til aktionærer, skal vi bruge din e-mail-adresse. Husk derfor at indtaste den under "Navneoplysninger" på Aktionærklubbens hjemmeside.

AKTIONÆRTILBUD

Som medlem af aktionærklubben tilbydes du to fribilletter, der kan bruges til to udvalgte hjemmekampe i løbet af sæsonen. I 17/18-sæsonen er de to kampe

  • Lokalopgøret mod Silkeborg lørdag d. 18. november kl. 16.00
  • Årets sidste kamp, som står mod Helsingør fredag d. 1. december kl. 19.00

I starten af november vil du på mail modtage nærmere info om, hvordan du gør brug af dine fribilletter til disse to kampe.

Aktionærer med mere end 100.000 aktier
Har du mere end 100.000 navnenoterede aktier pr. dags dato, tilbydes du en gang pr. sæson at deltage i et VIP-arrangement for to personer til en af AGF udvalgt hjemmekamp. I denne sæson bliver det lokalopgøret mod Silkeborg lørdag d. 18. november kl. 16.00. Ønsker du at gøre brug af denne VIP-invitation, skal du senest mandag d. 12. november kl. 12.00 melde dig til på oh@agf-as.dk. Venligst oplys antal aktier og VP-kontonr. i mailen.

Har du spørgsmål til ovenstående, er du velkommen til at skrive til aktie@aarhus-elite.dk.

Vi gør opmærksom på…

  • at aktionærtilbud, herunder gratis fodboldbilletter, til aktionærer kun kan opnås, hvis man er med i Aktionærklubben og har registreret en e-mail-adresse
  • at kamptidspunkterne først er endeligt fastlagte ca. en måned før kampen. Følg derfor med på www.agf.dk

ADGANG TIL AKTIONÆRKLUBBEN

Det er udelukkende navnenoterede aktionærer, der kan få adgang til Aktionærklubben. Ved login skal du bruge dit depotnummer og adgangskode. Fra du har købt dine aktier, til du figurerer i vores system, kan der gå 3-4 bankdage.

Klik her for at komme til Aktionærklubbens forside >>

Har du ikke dit depotnummer, kontakt venligst din bank, eller send en e-mail til: aktie@aarhus-elite.dk. Bemærk venligst, at det ikke er muligt at henvende sig pr. telefon.

SÅDAN LOGGER DU PÅ
Når du logger ind i Aktionærklubben første gang, bliver du bedt om at indtaste din e-mail-adresse samt ændre din adgangskode. Vælg en personlig kode, du kan huske. Glemmer du koden, kan du via Aktionærklubben bestille en ny kode.

For at du kan få fuldt udbytte af Aktionærklubben, herunder gøre brug af særlige tilbud til aktionærer, skal vi bruge din e-mail-adresse. Husk derfor at indtaste den under "Navneoplysninger" på Aktionærklubbens hjemmeside.

 

Aktionærklubben

Log ind på aktionærportalen 

Generalforsamling 2017

Er du aktionær i Aarhus Elite A/S, kan du tilmelde dig generalforsamlingen her. 

Årsrapport 16/17

Download Aarhus Elites årsrapport 2016/2017 som pdf 

Copyright © 2005 - 2017 Aarhus Elite A/S