Århus Elite
Aarhus Elite +45 89386000

Periodemeddelelse for perioden 1. juli - 30. september 2015

d. 23. oktober 2015

I overensstemmelse med reglerne for børsnoterede selskabers afgivelse af periode-meddelelser aflægger Aarhus Elite A/S hermed periodemeddelelse for perioden 1. juli - 30. september 2015.

Sportsligt har AGF som oprykkerhold fået en fornuftig start på Alka Superligaen og er efter godt en tredjedel af sæsonen placeret på en 7.-plads med 16 point. I DBU Pokalen er holdet klar til ottendedelsfinalen. Ni nye spillere er kommet til klubben i sommerens transfervindue, og det har givet truppen et kvalitetsmæssigt løft. I hele den sportslige sektor arbejdes der hårdt og fokuseret på at få det optimale ud af truppen og indfri målsætningen for sæsonen, hvilket som tidligere udmeldt er at fastholde pladsen i landets bedste fodboldrække.

Både tilskuermæssigt og kommercielt har oprykningen til Alka Superligaen som ventet haft en markant positiv effekt. Kombineret med den optimering og trimning af koncernen, som blev igangsat for et år siden, har det resulteret i en forbedret indtjening.

Koncernens resultat i regnskabsårets første kvartal (1. juli – 30. september 2015) svarer derfor til forventningerne, og på den baggrund fastholder Aarhus Elite A/S forventningerne til årets resultat som offentliggjort i selskabsmeddelelse nr. 8/2015, nemlig ”et resultat mellem 2 og -2 mio. kr.”

Tilbage

SENESTE NYHEDER
NYHEDSKATEGORIER
Copyright © 2005 - 2017 Aarhus Elite A/S